Reacties

“Daniëlle helpt niet alleen kinderen met leerproblemen, maar ook kinderen die de strategieën die moeten worden gevolgd bij examens moeten begrijpen om het beste uit zichzelf te halen. Onze ervaring kan niet beter zijn. Meertalige kinderen soms hebben ze extra aandacht in Nederlands grammatica of woordenschat, RT Praktijk Persoonsgericht is zonder twijfel een goede oplossing. We zijn echt blij met de resulaten! Ik raad het aan!”


Ruth Lamdrid

“Wij zijn heel dankbaar voor de hulp van Daniëlle. Dankzij RT Praktijk Persoonsgericht leren heeft onze zoon meer zelfvertrouwen gekregen en is hij enorm gegroeid. Wij als ouders voelden ons gesteund, omdat Daniëlle mee ging naar gesprekken op school. Wij raden RT Praktijk Persoonsgericht leren aan iedereen aan die om welke reden dan ook hulp nodig heeft bij het eigen maken van leerstof. Daniëlle je bent een topper!”


Heidi van den Oever

“Daniëlle pakt het traject gedegen, gestructureerd en professioneel aan. De verslagen die we krijgen zijn duidelijk en uitgebreid. Daniëlle past de sessies aan op de persoon, waar vervolgens prettige communicatie over is. Daniëlle is laagdrempelig te bereiken en overleg is altijd mogelijk. Ons kind voelt zich veilig en op zijn gemak bij Daniëlle. Het traject bij Daniëlle heeft ervoor gezorgd dat er groei en verbetering zichtbaar is in de manier waarop ons kind vaardig is in spelling.”


Lianne Hakvoort