Wat kan ik voor jou doen?

Wat kan ik voor jou doen?


Leren op een manier die bij JOU past!

Kennismakingsgesprek

Vaak word ik eerst gemaild door ouders met een hulpvraag. Dan bel ik ze vervolgens op en probeer goed te luisteren naar wat zij over jou vertellen en bespreek met hen wat ik kan doen voor jullie.
Als blijkt dat ik jullie mag helpen, dan nodig ik jou en jouw ouder(s) uit voor een intakegesprek.


Onderzoek

Om te ontdekken wat jij al goed kunt en wat jij nog lastig vindt volgt er vaak een diagnostisch onderzoek. Hiervan wordt een verslag gemaakt en de uitkomst wordt met jou en jouw ouders(s) besproken. Aan de hand van het onderzoek wordt een plan gemaakt om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Dit plan zal vorm krijgen vanuit wetenschappelijk bewezen inzichten. Dat betekent dat het onderzoek en de hulp ook echt helpt.


Intakegesprek

Ik luister goed naar wat jij zou willen leren. We gaan kijken naar jouw kwaliteiten, talenten en interesses, zodat we die in kunnen zetten bij de aanpak om de leerstof die jij moeilijk vindt aan te pakken.
Tijdens het intakegesprek leren we elkaar alvast een beetje kennen.


Begeleiding

Aan de hand van het onderzoek wordt bepaald hoeveel lessen je krijgt. Je zult ook huiswerk meekrijgen om thuis te oefenen. Inzet draagt bij aan vooruitgang.
De begeleiding vindt plaats in mijn praktijkruimte aan huis. In samenspraak met de school is het ook mogelijk om de begeleiding op school te laten plaatsvinden.
Tevens is het voor basisscholen mogelijk om contact met mij op te nemen om extra zorg in de vorm van arrangementen te boeken.